Cria de pollastres a les nostres pròpies granges

A Avibages Qualitat Pujol criem les nostres pròpies aus, garantint l’excel·lent qualitat en tot el procés

Cria de pollastres a Barcelona

A Avibages Qualitat Pujol ens dediquem a la cria de pollastres, a les nostres granges i posterior sacrifici a les instal·lacions de Sant Joan de Vilatorrada.

Per això, seguim uns estrictes controls de qualitat que garanteixen la salut de tots els animals, el seu benestar i posterior sacrifici i  processat a la nostra planta.

Cuidem molt l’alimentació dels animals, per això podem dir que part dels nostres productes són ecològics, ja que per a nosaltres el benestar i qualitat de les aus és un dels principals objectius a complir.

A les nostres instal·lacions dedicades a la cria d'aviram tenim molt en compte el benestar dels animals, ja que d’això depèn la qualitat final de tots els nostres productes.

ELS NOSTRES PRODUCTES MÉS DESTACATS

POLLASTRE ECOLÒGIC

Es tracta dels pollastres de cria més costosos quant a la seva raça, l’alimentació ecològica que tenen i la cria a l’aire lliure (que dura quatre mesos).

Comptem amb els corresponents certificats de qualitat. Cada productor té la seva pròpia marca, però la certificació per aquest tipus d’aus és catalana i europea.

POLLASTRE GROC CATALÀ

Pollastre convencional. Es tracta del producte que més comercialitzem, per la seva qualitat i, sobretot, pel seu preu econòmic.

Es tracta d’un pollastre perfecte per cuinar, per a rostir o per a fregir.

 

POLLASTRE "L'ESPIGAT"

Pollastre certificat, de raça i l’alimentació i cria implica un mínim de 56 dies.

POLLASTRE DE PAGÈS

Pollastre de llarga cria, de 3 a 4 mesos, i de raça. Tenim marca pròpia, anomenada "El Gran Natural"

 

Altres productes que podem oferir...

A més de la cria de pollastres, a Avibages Qualitat Pujol ens dediquem a l’especejament i venda de tot tipus d'aviram.

En aquest sentit, també realitzem el control de tot el procés, que inclou la cria dels animals, el seu sacrifici, manipulació acurada i venda com a producte elaborat al client final.

 

Espot de "El Rei del Galliner":