Majoristes i minoristres d'aus a Barcelona

A Avibages Qualitat Pujol venem les nostres aus a petites i mitjanes empreses del sector de l’alimentació

Majoristes i minoristres d'aus a Barcelona

Els productes que comercialitzem a Avibages Qualitat Pujol estan dirigits a un públic molt concret, que no és un altre que els clients professionals (és a dir, petits comerços d’alimentació, empreses distribuïdores i companyies d’alimentació).

Les nostres instal·lacions se situen a Sant Joan de Vilatorrada i tenim una àmplia xarxa de distribució al llarg de tota Catalunya, on els nostres productes són presents en pràcticament qualsevol zona.

Qui són els nostres clients?

Comercialitzem els nostres productes a carnisseries, polleries, mercats municipals, supermercats, hostaleria, empreses de càtering, restaurants, rostisseries i petites botigues d’alimentació.

A tots ells oferim una àmplia varietat de productes relacionats en l'aviram i productes de caça, ous, etc...

Si estàs interessat en adquirir qualsevol dels nostres productes , posa’t en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans que et proporcionem a la nostra pàgina web i resoldrem encantats tots els teus dubtes.

A Avibages Qualitat Pujol apostem per la qualitat i el sabor per damunt de tot.

Distribuïdors d'aviram:

A Avibages comercialitzem els nostres productes ecològic i de creixement lent als mercat i carnisseries. Fes la teva comanda ara mateix i ofereix als teus clients aviram de primera qualitat.

VULL CONTACTAR AMB AVIBAGES QUALITAT PUJOL