Escorxador avícola a Barcelona

A Avibages Qualitat Pujol posem a la teva disposició aviram de la millor qualitat del mercat. Descobreix el millor sabor

Escorxador avícola a Barcelona

Si vols oferir els millors productes en el teu establiment o t’agrada portar a la teva taula la millor qualitat en aviram, llavors t’encantarà el que t’oferim a Avibages Qualitat Pujol.

Som un escorxador avícola situat a la provincia de Barcelona que des de fa més de cinc dècades es dedica a la cria, sacrifici i venda d’aus i productes ecològics de la millor qualitat.

La nostra seu es troba en el municipi de Sant Joan de Vilatorrada, però venem els nostres productes per tot Catalunya.

Venda d'aviram ecològic i de creixement lent  pera a carnisseries, petits comerços minoristes o distribuïdors.

El nostre sistema de producció d'aviram té la certificació de benestar animal (Animal Walfare) , una distinció que controla tot el procés, des de la cria dels animals a les nostres granges fins a la seva posterior comercialització per al client final.

A més, diversos noms propis del sector a Catalunya avalen la qualitat del nostre producte . Són els següents:

 

Especialistes en el pollastre groc català, El Rei del galliner i L'Espigat:

La nostra carn de pollastre és exquisida, no només pel seu sabor i textura, sinó per la gran aportació de nutrients que té.

Uns dels nostres productes 'estrella' i més demandats pels nostres clients són el Groc Català, "El Rei del Galliner" i "L`Espigat".

Per a nosaltres la qualitat està per damunt de tot, per això controlem tot el procés, des del naixement i cria del pollastre, fins al seu posterior sacrifici i processament a les nostres naus.

A més, comptem amb professionals amb una llarga trajectòria i formació, que tenen molt en compte la normativa de salut i benestar animal.

Podem dir que el nostre escorxador avícola es caracteritza pel següent:

  • Realitzem controls periòdics de qualitat del producte i controls sanitaris continus (verificats per veterinaris).
  • Realitzem una inversió contínua en la formació del nostre personal.
  • Fem un seguiment de la traçabilitat dels l’articles, desde el seu origen fins al client final.

EMPRESA FAMILIAR:

El nostre és un negoci familiar, regentat per la tercera generació. Ens encanta el nostre treball i creiem que la cria d’aus de forma ecològica i de creixement lent a Catalunya és possible. El resultat és una carn exquisida, que et convidem a tastar.

ACCEDIR AL CATÀLEG DE PRODUCTES