Empresa

Escorxador avícola a Barcelona

Escorxador avícola a Barcelona

Si vols oferir els millors productes en el teu establiment o bé vols portar a la teva taula la millor qualitat, llavors t’encantarà el que t’oferim a Avibages Qualitat Pujol.

Som un escorxador avícola situat a la província de Barcelona que desde fa més de cinc dècades es dedica a la cria, sacrifici i venda d’aus, amb aviram ecològica i de creixement lent de la millor qualitat.

La nostra seu es troba en el municipi de Sant Joan de Vilatorrada, però venem els nostres productes al llarg de tot el país.

Cria de pollastres a Barcelona

Cria de pollastres a les nostres pròpies granges

A Avibages Qualitat Pujol ens dediquem a la cria d'aviram , a les nostres granges i posterior sacrifici i comercialització desde les nostres instal·lacions de Sant Joan de Vilatorrada. Per això, seguim uns estrictes controls de qualitat que garanteixen la salut de tots els animals, el seu benestar a les nostres granges i el seu posterior processat a la nostra planta. Cuidem molt l’alimentació dels animals, per això podem dir que els nostres productes són ecològics i de creixement lent, ja que per a nosaltres el benestar i alimentació òptima de les aus és un dels principals objectius a complir.

Majoristes i minoristres d'aus a Barcelona

Majoristes i minoristres d'aus a Barcelona

Els productes que comercialitzem a Avibages Qualitat Pujol estan dirigits a un públic molt concret, que no és un altre que els clients professionals (és a dir, petits comerços d’alimentació, empreses distribuïdores i companyies d’alimentació).

Gràcies a la situació de les nostres instal·lacions(estem a Sant Joan de Vilatorrada) tenim una àmplia xarxa de distribució al llarg de tota Catalunya, on els nostres articles estan presents en pràcticament qualsevol zona: a més, també venem els nostres productes a clients procedents de totes les zones d’Espanya.

Granja d'aus a Sant Joan de Vilatorrada

Escorxador d'aus a Sant Joan de Vilatorrada

Si desitges carn de pollastre ecològic de primera qualitat, al millor preu, has de posar-te en contacte amb Avibages Qualitat Pujol. El fet que siguem nosaltres els que controlem absolutament tot el procés, no només garanteix la qualitat final dels articles, sinó que ens permet abaratir els costos, que després repercuteixen en el preu de venda als nostres clients de forma positiva. Per a nosaltres el benestar animal és una de les principals premisses de la nostra activitat i per això comptem amb la certificació de Benestar Animal .